ЗА НАС

лицата на HOMENOVATE

Васил Михайлов
Управител
Маргрет Кираджибашян
Търговски директор
Миряна Русева
Директор продажби
Илиан Йорданов
Маркетинг и
PR

КОИ СМЕ НИЕ?

Нашето желание е да градим и подобряваме градската среда, като предложим по-качествен и сигурен начин на живот и работа за хората/нашите клиенти. Убедени сме, че работейки заедно в екип с проектните ни партньори, бъдещи и настоящи клиенти, можем да отговорим на очакванията и на най-взискателните. Обръщаме внимание на нуждата от зелени инвестиции с цел по-добри екологични условия на нашите сгради и разбира се нови възможности за устойчиво развитие.

МИСИЯ

Верен партньор, който гарантира сигурност и първокачествени услуги в строителната индустрия. За нас доверието и уважението на нашите клиенти и контрагенти е основополагащо стъпало, над което градим сигурност и споделяме визията си за по-стойностно бъдеще. Отличаваме се с фокуса към качеството, изпълнението в срок и стремежа към съвършенство във всеки проект, с който се ангажираме.

ВИЗИЯ ЗА БЪДЕЩЕТО

Ние се открояваме от останалите като непрестанно търсим отговор на този въпрос. Знаем, че в световен, а и местен мащаб тенденциите се променят. Мобилността, демографията и технологиите са част от факторите, които влияят на пазара на имотите в България.
Кое е най-доброто разпределение на етажа? Как да оптимизираме енергийната ефективност? Какво определя жилището като идеалното място за живеене и работа? Това са част от важните въпроси, които си задаваме на етап проектиране заедно с екипа от архитекти, търговци и проектни мениджъри. Резултатът е строителство на проекти, отговарящи на изискванията на пазара с перспектива да устоят в бъдещето.

ЦЕЛИ

Казваме нещата такива каквито са, обещаваме само това, което може да бъде изпълнено. Не се крием, а се изправяме срещу предизвикателствата, като премисляме всяка стъпка, за да намерим най-доброто решение.

ДЕЙНОСТИ

ИЗКУПУВАНЕ НА ПАРЦЕЛИ
СТРОИТЕЛСТВО
ИНЖЕНЕРИНГ
ТЪРГОВИЯ С НЕДВИЖИМИ ИМОТИ

ИМАШ ВЪПРОСИ?